Trail

Leiderschapsreis

Voor een krachtige verandering en helder inzicht in zowel jouw persoonlijke als professionele leven

Ben je klaar voor een krachtige verandering, voor jouw leven en je organisatie? Ben je klaar voor het beter begrijpen van jouw Natuurlijk Leiderschap, je potentie daarin en om je connectie met je omgeving te verstevigen? Wil je op verschillende niveaus groeien (persoonlijk, prive, professioneel en publiek)? Ben je bereid om dat al wandelend met een groep aan te gaan?

Wij bieden we je een unieke gelegenheid om deel te nemen aan een Trail. Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Nieuwe inzichten ontstaan door weg te zijn uit jouw dagelijkse omgeving. De natuur fungeert als inspiratiebron voor jou om te beseffen wat echt belangrijk is voor je. Je wordt je meer bewust van jouw plek in het geheel door impactvolle momenten. En het helpt je vervolgens om keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn.

De trail is een leiderschapsreis waar je met een groep mensen, een begeleider en gids wandelt in de natuur. 5 dagen en 4 nachten neem je afstand van tijdsbesef en telefoon (en andere communicatie middelen). Er wordt eenvoudig geslapen, en we koken samen de maaltijden.

Het voorbereidings programma en het natraject vindt plaats op Waaldijk15. Deze Trail wordt gefaciliteerd door Geert Graveland en eventueel een tweede begeleider, en wordt gegeven in samenwerking met de Foundation of Natural Leadership.

A task without a vision is just a job
A vision without a task is just a dream,
A vision with a task can change the world”
(Chief Seattle)

Wat kun je concreet verwachten?

De deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers.

Het programma vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder horloges, telefoons en computers.

Na de intake met Geert Graveland leer je tijdens de Foundation Workshop jouw reisgenoten kennen. Hier begint eigenlijk al jouw persoonlijke reis. De trail vormt het hoogtepunt en daar krijgt jouw persoonlijke pad verder vorm. Enige weken na thuiskomst kom je met de groep weer bij elkaar om aan het eind van het programma in een landingsgesprek je intenties verder te borgen.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intakegesprek
  • Foundation Workshop
  • Wilderness Trail
  • Integration Workshop
  • Landingsgesprek

Dit levert het je op

  • Toename zelfbewustzijn
  • Helderheid in doelen
  • Persoonlijke transformatie
  • Meer balans tussen werk en privé
  • Meer connectie met de natuur en onze planeet

“De rust en ruimte van de  Vision Quest, onder de ontzettend fijne begleiding van Geert Graveland, had ik nodig om weer dichtbij mezelf te komen. Iets wat in de huidige drukte van onze samenleving ontzettend lastig is voor mij. Met deze ervaring maak ik nu reuzestappen in mijn leven om dichter te komen bij de plek waar ik het beste tot mijn recht kom.” – Gabrielle Tuijthof

“Het besef dat ik nog minder kan vechten tegen mijn ervaringen van (lichamelijk) lijden heeft mijn werk en relaties vereenvoudigd en verdiept. Geert is een voortreffelijke leider, omdat hij direct in de communicatie is en vakkundig omgaat met het proces van de quest. Dat gaf mij het vertrouwen om er volledig in te gaan.” – Ferry Maidman

“Je dagenlang begeven in stilte omringd door de aanmoediging van de natuur, laat een helderheid ontstaan die je alleen maar kan laten concluderen hoe helend de natuur is en hoe oneindig het veld van liefde is.” – Aline Staal

Investering

De investering voor de trail ligt tussen de 2.500 en 3.900 euro (exclusief 21% BTW). Inschrijven en betalen gaat via de Foundation of Natural Leadership. Voor een vrijblijvende intake kun je contact met Geert opnemen. 

 

Volgende trails

Spanje

20 – 26 Oktober 2024

Meer info en aanmelden

Schotland

27 april – 3 Mei 2025

Meer info en aanmelden

Ga je mee op wildernis reis om helderheid te krijgen in jouw persoonlijke en professionele leven?

Neem hieronder contact met ons op.

Contact

Waaldijk 15 Natuurlijk trainen
6621 KG Dreumel
Nederland

Geert Graveland | 06-15052126
Barbara Jansen | 06-13932086
Email: welkom@waaldijk15.nl

Gratis e-book

10 natuur werkvormen voor trainers

10 inspirerende werkvormen die je met je groep in de natuur kan doen

Gefeliciteerd je e-book is naar je onderweg

Gratis meditaties

Voor rust, balans en focus

3 meditaties zodat je vanuit ontspanning met aandacht de dag doorkomt.

Gefeliciteerd je meditaties zijn naar je op weg!

GratisEbook

10 natuuruitjes vanuit Waaldijk15

10 Natuuruitjes vanuit Waaldijk15 voor iedereen die te gast is of komt bij ons. Het Ebook diverse natuur belevingen - van fietsen tot wandelen, van een natuur speeltuin tot een kanotocht.

Gefeliciteerd. Het Ebook 10 Natuuruitjes is naar je op weg.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons programma en mooie aanbiedingen. 

Gefeliciteerd, de volgende nieuwsbrief ontvang je in de mailbox.

Free Ebook

10 Nature activities from Waaldijk15

10 Nature Activities from Waaldijk 15. From cycling to hiking, from a nature playground to a canoe trip. A must if you are or come to Waaldijk15 as a guest.

Congratulations your Ebook 10 Nature Outings is on its way to you!