Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden tav Verhuur Waaldijk15

Op de verhuur van Waaldijk15 zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. Door het boeken van Waaldijk15 wordt er akkoord gegaan met onderstaande voorwaarden.

 1.  Aanvragen vinden plaats op volgorde van binnenkomst.
 2. Klant kan voor een korte periode een kosteloze optie nemen. De lengte van deze periode spreken we onderling af, en hangt af van omstandigheden als ‘hoe ver vooruit de optie is, en wat de optie behelst’.
 3. Na het betalen van een aanbetaling wordt een optie omgezet naar een boeking (tenzij anders afgesproken). Deze aanbetaling geldt tevens als annuleringskosten, en wordt niet gecrediteerd na annulering vanuit de kant van de klant.
  • Mocht de klant moeten annuleren vanwege landelijke maatregelen (zoals COVID19 maatregelen), dan geldt er een uitzondering, en storten we de aanbetaling wel terug, of geldt dat bedrag als aanbetaling voor een volgende (herplande) reservering.
 4. Door een boeking ontstaat een betalingsverplichting van het volledige bedrag (tenzij annulering plaats vindt), zoals vermeld op de huurbevestiging en/of factuur. En de betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur (die in de week van de activiteit wordt verzonden) op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.
 5. Indien de boeking wordt geannuleerd geldt het volgende:
  • Tot 3 maanden voor aanvang: kosteloze annulering (de aanbetaling wordt niet terug betaald).
  • Tussen 3 tot 2 maanden voor aanvang: 30% van het factuurbedrag is verschuldigd.
  • Tussen 2 tot 1 maand voor aanvang: 50% van het factuurbedrag is verschuldigd.
  • Tussen 1 maand tot 2 weken voor aanvang: 70% van het factuurbedrag is verschuldigd.
  • Binnen 2 weken voor aanvang: 90% van het factuurbedrag is verschuldigd.
 6. Indien er een serie dagen of dagdelen is geboekt geldt de eerste dag van die serie als peildatum voor punt 5.
 7. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (dus via email of whats-app /sms).
 8. Waaldijk15 behoudt zich het recht voor personen die de normale gang van zaken verstoren te verwijderen zonder restitutie van het betaalde bedrag.
 9. De gehuurde ruimtes inclusief de keuken dienen opgeruimd achtergelaten te worden. Indien dit niet gebeurt wordt er € 35,- exclusief BTW in rekening gebracht.
 10. Mocht er schade zijn opgetreden aan de eigendommen van Waaldijk15 dan wordt dit vergoed door de huurder.
 11. Waaldijk15 is niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging van eigendommen van deelnemers.

Algemene voorwaarden tav deelname programma’s van Waaldijk15

 1. Op het moment dat Deelnemer te kennen geeft zich aan te melden voor een programma (of weekend/retraite) gaat de deelnemer akkoord met deze Algemene voorwaarden en met de betaling van de verschuldigde kosten voor het betreffende programma.
 2. Een plaats in een programma is gegarandeerd voor Deelnemer nadat Waaldijk15 de betaling van het inschrijfgeld heeft ontvangen en een e-mail ter bevestiging van deelname heeft uitgestuurd aan Deelnemer.
 3. Na Inschrijving voor een programma, dienen kosten uiterlijk 14 dagen na factuur, doch uiterlijk één week voor aanvang van het programma, te zijn voldaan.
  Bij niet tijdige betaling heeft Waaldijk15 het recht de reservering te laten vervallen.
 4. Annulering van deelname aan het programma kan alleen schriftelijk gedaan worden. Dit kan per e-mail aan welkom@waaldijk15.nl en is geldig na de bevestiging van annulering van de Uitvoerder. Bij annulering van deelname geldt het volgende:
  • Tot 30 dagen voor aanvang van het programma kan de Deelnemer zijn inschrijving kosteloos annuleren.
  • Binnen 30 dagen tot 15 dagen voor aanvang van het programma kan de Deelnemer zijn inschrijving annuleren, in welk geval 50% van het programma kosten in rekening worden gebracht.
  • Binnen 14 dagen tot 7 dagen voor aanvang van het programma of kan de Deelnemer zijn inschrijving annuleren, in welk geval 75% van het programma in rekening worden gebracht.
  • Indien Deelnemer zijn inschrijving annuleert binnen 7 dagen voor aanvang van het programma, wordt 100% rekening gebracht.
  • In veel gevallen kan bij annulering – na overleg en bevestiging vanuit Waaldijk15 – deel worden genomen aan eenzelfde programma op een ander moment, zonder extra kosten.
 5. Waaldijk15 behoudt zich het recht om het programma te annuleren indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder onvoldoende aanmeldingen, ziekte van de docent(en) of overmacht (zoals de (nieuwe) uitbraak van een pandemie, of aangescherpte Corona-maatregelen). In geval van het bovenstaande worden de door de Deelnemers reeds betaalde weekend of (dag)retraite-kosten volledig terug gestort.
 6. Waaldijk15 is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de deelnemer op locatie, noch voor enigerlei vorm van lichamelijk letsel voor, tijdens of na het programma. Deelnemer neemt deel aan het programma op eigen verantwoordelijkheid.
 7. De registratie van persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, en niet doorgegeven aan derde partijen.

Waaldijk15 – Geert Graveland en Barbara Jansen.
Opgemaakt: juni 2022
Waaldijk 15, 6621 KG Dreumel
www.waaldijk15.nl

 

Gratis e-book

10 natuur werkvormen voor trainers

10 inspirerende werkvormen die je met je groep in de natuur kan doen

Gefeliciteerd je e-book is naar je onderweg

Gratis meditaties

Voor rust, balans en focus

3 meditaties zodat je vanuit ontspanning met aandacht de dag doorkomt.

Gefeliciteerd je meditaties zijn naar je op weg!

GratisEbook

10 natuuruitjes vanuit Waaldijk15

10 Natuuruitjes vanuit Waaldijk15 voor iedereen die te gast is of komt bij ons. Het Ebook diverse natuur belevingen - van fietsen tot wandelen, van een natuur speeltuin tot een kanotocht.

Gefeliciteerd. Het Ebook 10 Natuuruitjes is naar je op weg.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons programma en mooie aanbiedingen. 

Gefeliciteerd, de volgende nieuwsbrief ontvang je in de mailbox.

Free Ebook

10 Nature activities from Waaldijk15

10 Nature Activities from Waaldijk 15. From cycling to hiking, from a nature playground to a canoe trip. A must if you are or come to Waaldijk15 as a guest.

Congratulations your Ebook 10 Nature Outings is on its way to you!