Retraite weekeindes

Een weekeind om aan jezelf te werken vanuit jouw actuele thema of vraagstuk.

Krachtige retraites, om vanuit de waan van de dag terug te komen bij jouw eigen kracht, bron & kompas.

Heb je een prachtige carriere opgebouwd? Maar vraag je je af of je op het juiste pad zit?

Zit je in een uitdagende werk of prive situatie?

Is de relatie die je met jezelf hebt toe aan een verandering? Is er onverwerkt verdriet of een niet opgeloste spanning/onrust in jou?

Spelen er zaken in jou wat je beter wil begrijpen en een plek wil geven?

Wil je een dieper contact met je hart, en jouw eigen-wijsheid?

Mis je kracht, passie en liefde in je leven of in bepaalde aspecten van je leven?

Al deze vragen zijn gezonde en zinnige vragen waarbij de antwoorden, inzichten en ervaringen je brengen naar meer helderheid, kracht, vitaliteit en liefde. En daar richten deze retraite weekeindes zich op.

Wat als je niks doet? 

Wat is de consequentie van geen aandacht brengen naar jouw vraagstuk. Dat kunnen wij natuurlijk niet bepalen voor jou. Als het lang genoeg doorsuddert, kan het overgaan op depressie, burn-out, rusteloosheid, contactloosheid, stress, ongelukkig zijn, instabiliteit, richtingloosheid en zo verder.

Data retraites

  • 23-25 Februari 2024 – Stembevrijding en Zweethut weekeinde
  • Begeleid door Eusebio Fernandez en Geert Gaveland

Praktische info

We werken tijdens het weekeinde met verschillende methodieken, zoals onder andere de (zweethut) ceremonie, opstellingen, actieve meditaties en ademwerk. We werken met de actuele vragen, thema’s en situaties die bij de mensen spelen. De groepen zijn maximaal 20 personen.

Het weekeinde start vrijdag avond rond 18 uur, en duurt tot zondag een uur of 16. De investering is inclusief overnachting, eten en drinken. De investering is 350 euro (inclusief BTW).

Er is een variatie aan unieke, fijne slaapplekken.

Begeleiding

Geert Graveland en Barbara Jansen begeleiden deze weekeindes. Geert is een ervaren trainer, coach en psycho-therapeut. Geert is breed opgeleid, in onder andere hypno therapie, opstellingenwerk, sjamanisme, en verzorgt trainingen en trajecten in het bedrijfsleven. Hij heeft de gave om met humor, directheid en kennis, vanuit veel verschillende invalshoeken professioneel te werken met weerstand, blokkades en trauma. Ter bevordering van je welzijn en een vitaal leven. Barbara werkt vanuit zachtheid, aanwezigheid en een grote betrokkenheid. Ze is opgeleid als opsteller en watergieter, en heeft ruim 20 jaar spiritueel pad achter zich.

” Geert is een gevoelsmens en kan mij vanuit een geheel ander perspectief naar zaken/problemen laten kijken dat voorbij gaan aan de ratio en focust op het gevoel. Hij beschikt duidelijk over veel kennis en (levens)ervaring en weet dit ook  over te brengen door de juiste vragen te stellen, mij zelf tot bepaalde inzichten te laten komen, maar ook door humor te hebben als ik hem niet kon volgen en het vervolgens op een andere manier te proberen. Ik ben Geert erg dankbaar voor de goede en leuke gesprekken en kan hem van harte aanbevelen als coach/facilitator”. – Pieter Nyst

“Door in de natuur te zijn vond ik de rust om echt naar mezelf te kunnen luisteren, waardoor ik veel inzichten heb verkregen die ik komende jaren kan gebruiken om verder te groeien. De begeleiding van Geert was heel fijn, door een combinatie van humor, vrijheid en ook strengheid (ik kom even niet op een beter woord, maar ik denk dat je snapt wat ik bedoel), heb ik heel veel uit de training kunnen halen. Meer dan ik van te voren verwacht had”.

– Alexander Schaap

Heb je vragen over de weekeindes?
Of wil je je opgeven?

Neem hier contact met ons op

Waaldijk 15 Natuurlijk trainen
6621 KG Dreumel
Nederland

Geert Graveland | 06-15052126
Barbara Jansen | 06-13932086
Email: welkom@waaldijk15.nl

Contact

Gratis e-book

10 natuur werkvormen voor trainers

10 inspirerende werkvormen die je met je groep in de natuur kan doen

Gefeliciteerd je e-book is naar je onderweg

Gratis meditaties

Voor rust, balans en focus

3 meditaties zodat je vanuit ontspanning met aandacht de dag doorkomt.

Gefeliciteerd je meditaties zijn naar je op weg!

GratisEbook

10 natuuruitjes vanuit Waaldijk15

10 Natuuruitjes vanuit Waaldijk15 voor iedereen die te gast is of komt bij ons. Het Ebook diverse natuur belevingen - van fietsen tot wandelen, van een natuur speeltuin tot een kanotocht.

Gefeliciteerd. Het Ebook 10 Natuuruitjes is naar je op weg.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons programma en mooie aanbiedingen. 

Gefeliciteerd, de volgende nieuwsbrief ontvang je in de mailbox.

Free Ebook

10 Nature activities from Waaldijk15

10 Nature Activities from Waaldijk 15. From cycling to hiking, from a nature playground to a canoe trip. A must if you are or come to Waaldijk15 as a guest.

Congratulations your Ebook 10 Nature Outings is on its way to you!