Over ons

Wij zijn Barbara en Geert, oprichters van Waaldijk 15

We werken met veel plezier en passie aan Waaldijk 15. Na 10 jaar bouwen kunnen we zeggen ‘onze trainingslocatie is af’.

Wij vinden het fantastisch om mensen te ontvangen op onze plek en een onvergetelijke ervaring te bieden. We stellen ons huis, trainingspand en hele terrein graag open, zodat mensen zich welkom weten en zich thuis kunnen voelen. Een warm bad, een veilige plek. Onze intentie is dat dat bijdraagt aan ‘het werk’ wat de mensen hier komen doen; vergroten van bewustzijn, authentiek leiderschap, heling, etc.

We verbinden graag het ‘bewustzijnswerk / spirituele’ met het zakenleven. We ontvangen ook teams, die op een andere manier willen verbinden; met elkaar en met de essentie van hun werk.

Geert

Ik geniet ervan om een bijdrage te leveren aan persoonlijke groei van mensen. Al 25 jaar begeleid ik mensen op persoonlijke groei, zowel individueel als in groepen. Ik kies hier naast alledaagse trainingstechnieken, ook niet-alledaagse vormen, waarbij niet zozeer het denken maar de ervaring centraal staat. Naast Waaldijk 15, ben ik tevens oprichter en eigenaar van Toekomstvormers - Leading from Nature. Link: www.toekomstvormers.nl

Barbara

Ik geloof erin dat we in de nieuwe wereld weer meer gaan leven vanuit communities en co-creatie met elkaar. En dat is wat we doen op Waaldijk15. We ontvangen mensen graag; niet alleen in alle trainingen en programma’s, maar ook regelmatig gewoon bij ons aan de keukentafel voor een goed gesprek.

Lekker EN gezond eten is mijn passie, en kook dan ook regelmatig voor groepen die bij ons komen. Graag geef ik ook zweethut ceremonies voor vrouwen, waarbij ik ook essentiele olie inzet vanwege de helende werking en heerlijke geur.

Duurzaamheid

Dat wij in balans leven met de aarde en alles wat op de aarde leeft, is een belangrijke missie voor ons. Wij helpen daar graag aan mee vanuit onze locatie. We hebben zonnepanelen, het nieuwe pand is gasvrij en wordt verwarmd met een lucht-warmtepomp, we moedigen mensen aan om kort te douchen, we serveren gezond eten en biologisch, etc. Wij blijven op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hierin stappen te zetten.

Contact

Waaldijk 15 Natuurlijk trainen
6621 KG Dreumel
Nederland

Geert Graveland | 06-15052126
Barbara Jansen | 06-13932086
Email: welkom@waaldijk15.nl

Gratis e-book

10 natuur werkvormen voor trainers

10 inspirerende werkvormen die je met je groep in de natuur kan doen

Gefeliciteerd je e-book is naar je onderweg

Gratis meditaties

Voor rust, balans en focus

3 meditaties zodat je vanuit ontspanning met aandacht de dag doorkomt.

Gefeliciteerd je meditaties zijn naar je op weg!

GratisEbook

10 natuuruitjes vanuit Waaldijk15

10 Natuuruitjes vanuit Waaldijk15 voor iedereen die te gast is of komt bij ons. Het Ebook diverse natuur belevingen - van fietsen tot wandelen, van een natuur speeltuin tot een kanotocht.

Gefeliciteerd. Het Ebook 10 Natuuruitjes is naar je op weg.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons programma en mooie aanbiedingen. 

Gefeliciteerd, de volgende nieuwsbrief ontvang je in de mailbox.

Free Ebook

10 Nature activities from Waaldijk15

10 Nature Activities from Waaldijk 15. From cycling to hiking, from a nature playground to a canoe trip. A must if you are or come to Waaldijk15 as a guest.

Congratulations your Ebook 10 Nature Outings is on its way to you!