Waaldijk 15 is door de prachtige ligging en gastvrije ontvangst een verademing ten opzichte van traditionele locaties. Vooral de ruimte en de rust maakt dat dat ik als trainer, in samenwerking met Geert, alles uit de kast kan halen om de deelnemers een onvergetelijke ervaring te geven".

Waaldijk is een prachtige authentieke plek waar het heerlijk rustig vertoeven is als particulier (B&B) en als zakelijke klant.
Naast de landelijke huiselijke ambiance voel je er ook thuis door hartelijkheid van gastheer en gastvrouw. Kortom een aanrader voor een ieder die wat anders dan het gewone.

Directeur en mede eigenaar bij consurge BV

Rustiek, achter de dijk liggend langs stromend water, ligt deze heerlijk plek waar je direct thuiskomt bij jezelf. De wens om te delen is voelbaar in elke steen. De eigenaren heten je welkom en geven prachtige trainingen. Alles wat je nog wilt is blijven.

Oud directeur Van Harte & Lingsma

Zodra je op Waaldijk 15 aan komt, ervaar je een gevoel van gastvrijheid en aandacht. Hierdoor kun je je in ontspanning richten op dat wat je komt doen. Twee keer per jaar breng ik een groep deelnemers naar Waaldijk 15 voor de zweethut ceremonie.

Senior trainer van Harte en Lingsma