Wij zijn Barbara en Geert, de eigenaren van Waaldijk 15.

We werken met veel plezier en passie aan Waaldijk 15. Langzaam maar zeker groeit onze trainingslocatie, en zijn er steeds meer mogelijkheden. Wij verzorgen altijd in co-creatie met de klant (een deel) van de training / teambuilding. Daarnaast zijn wij van harte  gastheer en gastvrouw.

Geert: “Ik vind het fantastisch om mensen te ontvangen op onze plek en een onvergetelijke ervaring te bieden. Ik geniet ervan om een bijdrage te leveren aan persoonlijke groei van mensen. Al 25 jaar begeleid ik mensen op persoonlijke groei, zowel individueel als in groepen. Ik kies hier naast alledaagse trainingstechnieken, ook niet-alledaagse vormen, waarbij niet zozeer het denken maar de ervaring centraal staat. Naast Waaldijk 15, ben ik tevens oprichter en eigenaar van Toekomstvormers, Leading from Nature.

Barbara: “Lekker en gezond eten is mijn passie. Ik vind het een uitdaging om écht gezond eten klaar te maken, wat ook is. Ik ontvang je graag.
Naast Waaldijk 15 begeleid ik managers en directieleden om hun organisatie zo vorm te geven dat het past bij de huidige tijd van organiseren, ‘het Nieuwe Organiseren”.