Start datum: 13 oktober 2021

Eind datum: 17 oktober 2021

Tijd: 18.00 - 13.00

Een training om zweethut leider / watergieter te worden, voor zowel mannen en vrouwen. Met een groep van maximaal 8 personen gaan we 4 dagen aan de slag met het leren watergieten, het begeleiden en het verzorgen van de zweethut ceremonie, en met je eigen ontwikkeling en proces hierin.

Voor meer informatie en het ontvangen van een brochure; mail naar welkom@waaldijk15.nl.

 

 

“Thuiskomen in jezelf , direct thuiskomen in de plek van Geert. Hij werkt met liefde en vakmanschap en blijft open voor wat komt en geleerd mag worden”.

Gerrald Nieboer
Watergieter.

 

 

“Ik ben ontzettend blij verrast door de watergieterstraining als geheel. Het was een afwisselende 4 daagse training in een groep waar binnen een dag een gevoel van veiligheid en openheid ontstond. We hebben hele pratische dingen gedaan, zoals het bouwen van de zweethut en het hoeden van het vuur, gepraat over de eeuwenoude ceremonie met al haar diepgang en betekenis. Er was ruimte en tijd om persoonlijke overtuigingen te onderzoeken en om iets nieuws uit te proberen. Deze training is een aanrader voor een ieder die van zweethutten houdt, uitgedaagd wil worden om in zijn/haar kracht te gaan staan en die verlangt naar in en met de natuur te zijn en daarin in te vertragen. Ik voelde me zowel nederig alswel één met AL dat is. Een prachtige ervaring. 

Yashodara

Training Watergieter / zweethut leider