Datum: 12 maart 2019

Tijd: 19.30 - 22.00

Locatie: Waaldijk 15, Dreumel

Sinds 1,5 jaar ben ik (Barbara) heel erg enthousiast over essentiële oliën. Essentiële oliën kun je inzetten voor een gezonde leefstijl; om gezond te blijven, om in te zetten als alternatief, natuurlijk geneesmiddel en bij allerlei kwaaltjes en pijntjes. Ze hebben een werking op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Ik ben zelf zo enthousiast geraakt over de oliën aangezien mijn zoon een chronische hoest had en langdurig aan Puffs moest. Met de inzet van de oliën is hij daar nu vanaf! Daarna ben ik de oliën verder gaan onderzoeken en ontdekken en kwam erachter dat de toepassingen van oliën oneindig is… Ik gebruik ze dagelijks; bij griep en verkoudheid, ter ondersteuning van mijn gezondheid en immuunsysteem, voor reiniging van mijn organen (detox) bij hoofdpijn, etc. Maar ook bij het koken, als parfum en voor een heerlijke geur in huis.

Ik organiseer een avond waarin ik vertel over mijn ervaringen, legt ik een notendop de werking van 10 prachtige oliën uit die een basis EHBO set vormen voor in huis. Je kan horen, ruiken en voelen hoe de oliën voor jou zijn.

Na deze avond kan je besluiten om ook aan de slag te gaan met de olien voor natuurlijke zelfzorg.
De investering van de avond is 15€
Deze krijg je retour wanneer je besluit de Home Essentials kit (natuurlijke EHBO) aan te schaffen.

Ik hoop dat jullie net zo warm lopen voor DoTerra en ook met deze oliën aan de slag willen gaan. Inloop 19.30 uur, start 19.45 uur, tot uiterlijk 22 uur.
Aanmelden via een email naar: welkom@waaldijk15.nl

Gezonde leefstijl met essentiële oliën